Vitodens 300-W, velegnet til huse med lavt varmebehov

Den væghængte, kondenserende gaskedel Vitodens 300-W er den ideelle løsning til lavenergi- og passivhuse. Med det særligt høje modulationsområde på 1:10 opfylder MatriX-kuglebrænderen kravene i huse med lavt varmebehov. Ydermere overbeviser brænderen ved driftspålidelighed og effektiv drift samt ved lav emission af lyd og skadelige stoffer.

En integreret sensor tillader drift uden min. volumenstrøm. Det øger robustheden, effektiviteten og indsatsområdet for Vitodens 300-W yderligere.

Stort vandindhold
Vitodens 300-W har et stort vandindhold og er derfor egnet til mange forskellige varmesystemer. Store udsving i behovet er ikke noget problem.

Lambda Pro Control for samme høje virkningsgrad
Vitodens 300-W er udstyret med den automatiske forbrændingsregulering Lambda Pro Control for en vedvarende høj energiudnyttelse. Denne regulering indstiller også automatisk den kondenserende kedel til skiftende gaskvaliteter og forenkler idrifttagningen.

Sparsommelig, lydsvag og miljøvenlig
Det lave blæseromdrejningstal sørger for lav forbrændingsstøj, og konstante lave emissionsværdier er med til at passe på klimaet.
Høj betjeningskomfort
via fjernbetjening eller smartphone

Vitodens 300-W kan betjenes trådløst med et integreret trådløst interface. Hjemme med den trådløse fjernbetjening Vitotrol 300 RF. Med sit store touch-farvedisplay og de overskuelige funktionsfelter er betjeningen endnu mere enkel end på kedlens egen Vitotronic 200.
 
Via touchscreenen kan der med Vitotrol 300 RF vælges op til tre varmekredse med driftsprogram, nominel rumtemperatur, party- og sparefunktion, ferieprogram og aktiveringstider.
 
Ved et integreret solvarmeanlæg vises også solvarmeudbyttet grafisk. Vitotrol 300 RF placeres i en oplader i stuen eller et andet opholdsrum, hvorfra den kan tages ud og benyttes til bekvem anlægsbetjening.
Adgang via smartphone og Viessmann Vitotrol App
Ved hjælp af den til formålet udviklede App er det altid, selv på farten, muligt at få adgang via en smartphone eller tablet med en mobil internetforbindelse. App'ens betjeningsoverflade svarer til displayet på fjernbetjeningen Vitotrol 300 RF og er takket være visningen i farver og den klare opdeling særlig let at betjene.
 
 
Viessmann Vitotrol App
Med Vitotrol App får de mulighed for at betjene deres Viessmann varmeanlæg med Vitotronic regulering. Betjeningen er enkel, intuitiv og bekvem at betjene fra ethvert sted til enhver tid.
Certificeret hydraulisk justering
Den hydrauliske justering er en forudsætning for effektiv drift af varmeanlægget. Vitodens 300-W er forberedt til en automatiseret og certificeret hydraulisk justering, som foretages af installatøren. Efter afslutning af proceduren, som er certificeret i henhold til TÜV, protokolleres de forindstillede værdier for hver radiatorventil på en udskrift. Denne optimale indstilling af anlægget giver en op til 15 procent højere energieffektivitet.

Højeffektiv hedeflade
Den korrosionsbestandige Inox-radialvarmeveksler af rustfrit stål er hjertet i den væghængte, kondenserende gaskedel Vitodens 300-W. Den omformer den anvendte energi effektivt til varme praktisk talt uden tab.
 
Virkningsgraden er på næsten uovertræffelige 98 procent. Denne yderst sparsommelige omgang med værdifuld naturgas medfører også mindre CO2-emissioner.

På den måde yder De med Vitodens 300-W samtidig også Deres personlige bidrag til aktiv klimabeskyttelse. På grund af hedefladernes konstruktion og kondensationen opnås der en selvrensningseffekt, der forhindrer driftsbetingede aflejringer og bidrager til en lang levetid for kedlen.
1 Inox-radial-varmeveksler af rustfrit stål
2 MatriX-gasbrænder med Lambda Pro Control-forbrændingsregulering
3 Lavenergi-jævnstørmspumpe
4 Vitotronic-regulering
Profitér af disse fordele:
 
 • Væghængt, kondenserende gaskedel, 1,9 til 35 kW. 
 • Normnyttegrad: 98 % (Hs)/109 % (Hi). 
 • Stort modulationsområde op til 1:10. 
 • Ideel til bygninger med god isolering og lavt varmebehov. 
 • Stort vandindhold, også lav taktfrekvens ved lav varmeafgivelse. 
 • Lang levetid og effektiv takket være Inox-radial-varmeveksler. 
 • MatriX-gasbrænder med lang levetid takket være MatriX-væv af rustfrit stål – uimodtagelig ved høj temperaturbelastning. 
 • Betjeningsvenlig Vitotronic-regulering med klartekst- og grafikvisning. 
 • Reguleringens betjeningsdel kan også monteres på en vægsokkel. 
 • Indbygget interface til betjening via trådløs fjernbetjening med farve-touchscreen eller via smartphones og tablets via App (tilbehør). 
 • Forbrændingsregulering Lambda Pro Control til alle gastyper. 
 • Strømsparende, lavenergi-jævnstrømspumpe (svarende til energiklasse A). 
 • Forberedt til automatiseret, hydraulisk justering. 
 • Lydsvag drift på grund af lavt blæseromdrejningstal.
10 års garanti på utæthed som følge af korrosion på Inox-radialvarmeveksleren af rustfrit stål fra leveringsdato august 2012.

Forudsætninger:
Indgåelse af en servicekontrakt og dokumentation for den 2. årlige vedligeholdelse.

Gas-, vand- og forbrændingsluftbeskaffenhed i overensstemmelse med Viessmanns forskrifter.
* Forudsætninger og produktoversigt
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Vitodens 300-w

​Niels Trustrup ApS | Skeevej 51 | 4370 Store Merløse | Telefon 57 60 04 52 | info@​trustrupvvs.dk​