Hvor kan jeg bruge Aguasol Unibody?
Aguasol Unibody anvendes typisk i forbindelse med helårshuse, sommerhuse og hytter. Andre oplagte muligheder er udebruser, børnenes soppebassin eller en udendørs jacussi.
 
Aguasol Unibody er dimensioneret til at forsyne en familie på fire med gratis varmt vand. Aguasol Unibody kan placeres i haven på det specialdesignede stativ eller monteres direkte på taget.
 
Den daglige anvendelse
Når din Aguasol Unibody er installeret, virker den helt automatisk. Solen varmer vandet op i tanken. Bare åbn for vandhanen og du har varmt vand som du plejer.

Når du bruger af det varme vand vil det blive tappet fra toppen af tanken, hvor vandet er varmest. Den indbyggede skoldningssikring sørger for, at det varme vand bliver blandet med koldt vand og herved forhindres skoldning.
 
Den højisolerede 190 L vandtank er dimensioneret til en familie på fire.
 
Selvom der er dage om vinteren, hvor der er overskyet og dermed ikke lys nok til at opvarme vandet tilstrækkeligt, har du stadig 190 liter varmt vand i reserve.
 
Efter nogle dage har du måske brugt alt det varme vand. Og hvis der fortsat er dårligt vejr, kan du tænde det indbyggede varmelegeme eller indstille det til at tænde automatisk, når temperaturen f.eks. kommer under 45°C.
 
I forår, sommer og efterår laver Aguasol Unibody ca. 50 - 60°C varmt vand også når det er overskyet.
 
 

Anvendelse året rundt
I Danmark vil Aguasol Unibody generelt kunne levere alt det varme vand fra ca. marts til oktober. Resten af året vil solenergi have meget store udsving i ydelsen. I vinterhalvåret skal du se solenergi som et tilskud, der bidrager til den samlede besparelse. Selv om det er frost kan Aguasol Unibody være meget effektiv på de solrige dage om vinteren.
 
Aguasol Unibody har været testet gennem flere vintre, og den kan tåle frost og sne, såfremt den frostsikres som foreskrevet.
Online monitoring
Følg din Aguasol Unibody via computer, smartphone eller iPad. Aktuel temperatur og ændring kan nemt aflæses.
 
 
 
Vaskemaskine - næsten gratis tøjvask
Ud over at forsyne familien med varmt brugsvand, kan en Aguasol Unibody også levere varmt vand til vaske- / opvaskemaskine. Vaskemaskinen er her installeret udenfor og er derfor overdækket. Tilslutningen til solvandvarmeren forhindrer, at vaskemaskinens varmelegeme aktiveres, og der spares derved strøm.
 
 
 
Udebruser og soppebassin
Udnyt mulighederne med det gratis varme vand til udebruser, soppebassin mv.
Link er på vej...
Niels Trustrup ApS
Send forespørgsel vedr. produkt: Hvor kan jeg bruge Aguasol

​Niels Trustrup ApS | Skeevej 51 | 4370 Store Merløse | Telefon 57 60 04 52 | info@​trustrupvvs.dk​